Smaksnotater

Winter Sour fra RAA Brewing

Navn: Winter Sour fra RAA Brewing
Alkohol: 5,5%
Hos: Vinmonopolet
I: Tilleggsutvalget
Varenummer: 14910702

👀 Tåkete matt rødoransje med hvit skumring.

👃🏻 Vaniljestang, solbær og bjørnebær med mango der bak og svake spor av krydderier. Merker at fatlagringen er på plass og frister.

🤤 Halvåret med lagring på Jim Beam-fat setter sitt preg på hele smaksopplevelsen og samarbeider godt med bærene og det tropiske. Vaniljen holder seg i bakgrunn men gjør likevel akkurat nok ut av seg til å være et behagelig innspill som drysses over. Etterhvert som alle smakene får tid til å utvikle seg seg så kommer fatpreget virkelig til sin rett og alt lever sammen i harmoni. Godsaken er frisk og skarp med behagelig syre, deilig fylde og karbonering som legger seg rett under middels. En veldig lett sødme fra vaniljen dukker opp nærmere utgangen. Ingen bitterhet å snakke om her. Utgangen er middels lang med noe tørr fruktig og bærete syre sammen med fat.

RAA er et bryggeri som ligger mitt hjerte nært, så det er utrolig morro å få smakt denne nyheten. Må si jeg var skeptisk til hvordan fatlagringen skulle påvirke smaken men det er altså ingen grunn til bekymring. De har satt sammen en super suring med topp dose bourbonfat som byr på klare, rene, smaker og frisk munnfølelse.

Denne er ikke langt unna lansering, så sjekk nærmeste pol om de får den på lager eller kan hente inn.

312815574_5963642696988912_8272868219315231501_n.jpg