Smaksnotater

Trapped by Imagination fra Elmeleven

Navn: Trapped by Imagination fra Elmeleven
Alkohol: 8,0%

👀 Dyp mørk lilla med tynt brusende skum som raskt forsvinner. Får tanker retning smoothie.

👃🏻Blanding av blåbær og bjørnebær godt hjulpet av banan og liten dose kanel langt der bak. Får også noen tanker retning solbær når man først snakker om bær. Den er god og mørk på nesen men kjennes likevel frisk og fruktig.

🤤 Herlig kilende syre som blander seg med de mørke bærene som nesen fristet med. Syren holder deg med selskap hele veien og smaksmessig får bærene selskap av en behagelig dose banan litt utover. Kanel ligger å lurer fra starten og kommer gradvis mer og mer frem men gjør aldri så mye ut av seg. Når glasset fylles fremstår den som en tykk bær smoothie og den kjennes slik ut også med sin fine fylde. Den herlige syren og karboneringen gjør at den kjennes frisk og spiss i kantene. Noe bærsødme registreres og den jobber fint med det sure. Ingen bitterhet å kjenne.

Banan i øl er etter min mening som russisk roulette. Denne gangen går det så absolutt hjem og denne nytes uten ubehagelige konsekvenser.

Ikke en øl jeg har funnet her til lands men fant den i Sverige. Dukker den ikke opp her til lands anbefaler jeg å ta den med om du er på andre siden av grensa.

293494429_5654644801222038_7011580390911373567_n.jpg