Smaksnotater

Sure-Magda Mango & Lime fra Rygr

Navn: Sure-Magda Mango & Lime fra Rygr
Alkohol: 6% Hos: Vinmonopolet I: Tilleggsutvalget
Varenummer: 14234502 Glass: Rastal Teku 3.0 (hos Brewshop.no)

👀 Mørk gullgul med hvis skum som raskt tar seg en tur.

👃🏻 Frisk og behagelig intenst fra mango og lime. Noe funky i bunn som virker til å hovedsakelig komme fra gjær og humle.

🤤 Nesen lokker med masse mango og lime som virkelig velter frem, også i gapet. Begge parter er topp representert og får vist seg frem på en fin måte. Skal sies limen tar et skritt frem sånn etterhvert men det er ikke mye og tar ikke noe frekk fra den gode mangosmaken. Opp i all den gode smaken så er ikke syren glemt og legger seg litt under middels og jobber godt hele veien med behagelig snerp. Er noe generell tropisk feeling og svakt fra barnål og urter som kjennes langt der bak hvis du leter. Laktosen prikker deg på skuldra sammen med noe fruktsødme som jobber fint opp mot den gode syren. Herlig myk og glatt fylde med friske små bobler. Boblene bidrar, sammen med syren, som gir en god lett tørrhet og den kjennes ellers leskende og juicy. Det funky som dukket opp på nesen er i grunn vekk. Finfin utgang med god fruktig smak og lett tørr syre med dryss fra sødmen.

Etter et par dager med juleøl, akevitt og cognac trengte jeg en frisk suring. Og her leverte Rygr en smakfull og frisk surøl som er farlig lettdrikkelig.

321755197_557611935906208_5955385944949047351_n.jpg