Smaksnotater

Pink Passion fra Brekeriet

Navn: Pink Passion fra Brekeriet
Alkohol: 4,8%
Hos: Vinmonopolet
I: Bestillingsutvalget
Varenummer: 13954902

👀 Herlig innbydende mørk oransje med brusende og syrlig hvit skum som legger seg raskt.

👃🏻 Blomstrete fruktighet med pasjonsfrukt og det florale i førersete. Er noe som sender tankene mot søt moden appelsin her også. Urter og noe som minner og søtlig gjærbakst ligger på lurer i horisonten.

🤤 Lekne bobler og behagelig syre som med en gang stormer frem og pakker inn det florale og det fruktige. Skal sies pasjonsfrukt og en ellers svak tropisk blanding er lengre frem enn blomstene, men det florale er på plass og leker et lite skritt bak. Urtene er der og gjør litt mer ut av seg enn loff som stadig holder seg langt bak. Munnfølelsen er frisk med lett fylde, fin syre, og aktive skarpe bobler med rett over middels karbonering. Sødmen er forsiktig hele veien og tar noen skritt fremover rett før utgangen og holder deg med selskap resten av veien. Sødmen minner mest om appelsinen som nesen fanget opp. At sødmen kommer bedre frem gjør at syren faller litt bakover uten at det tar vekk fra opplevelsen. Dette er fortsatt, uten tvil, en surøl. Utgangen er middels lang med god smak og som nevnt noe mer sødme enn syre.

Denne sure, glutenfrie, svensken ble hyggelig overaskelse nummer 2 fra Brekeriet. Masse god smak, fin fylde, god syre, leken karbonering og er særdeles lettdrikkelig.

Jeg ville prøve noe fra et nytt bryggeri og begge Brekeriet øl som Cato nevnte slo ann. Ja det fårn si! Bør prøves.

298545472_5734176563268861_6103325489281592318_n.jpg