Smaksnotater

Local Hard Seltzer

Farris og annet kullsyrevann har aldri falt i smak hos meg. For å være ærlig misliker jeg det sterkt og har aldri forstått hvordan noen frivillig koser seg med opptil flere glass. Kullsyreholdig vann med smak kan jeg med nød og neppe godta hvis jeg er ille tørst og da helst iskald Ramløsa Granateple.

Hard seltzer har dermed falt i nettopp denna kullsyreholdig-vann-med-litt-smak-boksen som har ført til at jeg aldri har klart å bestemme meg for hva jeg synes. Det har blitt åpnet en håndfull med bokser gjennom åra men ingenting har gitt meg en jommen-sa-jeg-smør-ja-denna-var-god.

Boksen med Local Hard Seltzer Tropical lagt i kurven under forrige svenske poltur. Jeg var ganske så usikker om det var verdt å koste på seg burken. Som Severin Suveren har lært oss er det ingen skam å snu, så da kjører man bare på og prøver en gang til.

Etter at den hadde hvilt seg en god stund i kjøleskapet ble det passende brewshop glasset hentet frem. På nesen er det frisk, god, tropisk aroma fra mango og ananas. Nevnte tropiske fruktighet gjenspeiles med klar, ren, smak av mango og ananas. Den er raus med kullsyren med sine aktive, småtørre, bobler og har en frisk og fin munnfølelse. Ikke så mye utgang å snakke om her uten at jeg føler det er noe å plassere i minusboksen.

Alt i alt ble dette en hyggelig overraskelse jeg ikke var forberedt på. Kom gjerne med tips for er nok mye annet godt der ute 😊

Dette er 4,5%, så med andre ord butikkprosent. Jeg har aldri sett noe fra de men mulig jeg har gått glipp av no. Hvis ikke er det lov å håpe den dukker opp en gang i fremtiden.

326471399_669585824912090_2970148485958638216_n.jpg