Smaksnotater

Brewshop ølglass

Jeg har i lang tid ønsket en oppfriskning på øl-glass-fronten men ikke klart å bestemme meg for hvilken nettbutikk eller hvilke glass. Etter mye frem og tilbake og tips fra venner lot jeg vær å finne opp hjulet på nytt og valget falt på disse glassene. Rett og slett fordi de passer til flere type øl. Pluss at det ble med en ekstra ting så jeg er klar når varmen vender tilbake.

Det ble en pakke med nye Teku siden jeg er veldig glad i mitt gamle som har holdt meg med selskap i lang tid. Passer til forskjellig øl, ser bra ut i skapet, er fin å drikke av, behagelig å holde og smak pluss aroma gjør seg godt.
https://brewshop.no/.../rastal-teku-30-42cl-olglass-6stk

Når jeg tittet gjennom fant jeg også Craft Master One. Jeg liker veldig godt mine små taster glass som har samme utforming og disse er bare større. Så da var det jo vanskelig å la vær. Her er det samme positive tanker som med Teku glassene så jeg angrer ikke.
https://brewshop.no/.../glass/rastal-craft-master-one-47cl

Upint termos koppen så artig ut og siden jeg fant flere positive tilbakemeldinger på verdensveven måtte den jo testes. Det er jo ikke akkurat sommer ute, selv om temperaturen er høy, men koppen gjør jobben innendørs også. Ølen holder seg lenger kald, er lett å drikke av, behagelig å holde, toppen går lett av og på, og lekker ikke. Joda, jeg kunne kanskje vente til det er varmere i været. Men hvorfor vente? Nå er jeg redo.
https://brewshop.no/pro.../glass/upint-tall-4-7dl-tungsten-1

Jeg fikk med brewshop glasset og flaskeåpner også som er en hyggelig bonus.

Med den gode servicen og raske leveringen skjønner jeg hvorfor de ble anbefalt av venner og har så god score her på facebook.
Hvilke glass liker du å bruke?

315537051_6025775467442301_2580387577913530953_n.jpg